🔞Fumezi.ro, tutungerie si vape shop, oferte de Black Friday

🔞 Acest articol nu este recomandat copiilor și adolescenților sub 18 ani!

Salutare! Viciile fac tot mai mult parte din viața noastră. Uneori fără să ne dăm seama devenim dependenți de anumite produse. Tocmai de aceea sunt de părere că persoanele cu vicii nu trebuie criticate. Ele trebuie ajutate să înțeleagă dacă ele chiar au nevoie de viciu. De asemenea, consider că este de datoria noastră, a celor dragi, să îi ajutăm să aleagă o variantă mai puțin nocivă. În felul acesta vor putea reduce în mod considerabil efectele negative ale consumului de nicotină.

Am făcut cunoștință cu fumatul înainte de a mă naște. Mama mea a fost și este fumătoare. În sarcină doctorul i-a recomandat doar reducerea țigărilor nu renunțarea la ele. Acest lucru se întâmplă atunci când doctorul consideră că o criză datorată lipsei de nicotină este mai nocivă decât fumatul. De a lungul anilor am văzut și alte efecte nocive ale fumatului: lipsa banilor, dorința acea arzătoare de a fuma. Toate ăstea m-au făcut să nu îmi doresc să încerc țigările.

Cu toate acestea nu am criticat-o niciodată pe mama pentru că nu le-a lăsat. Totuși am început să mă documentez mai mult despre acest proces și am ajuns la concluzia că există și variante mai puțin nocive pentru fumători. Cel mai greu a fost să o conving pe mama să le încerce. După ce o viață întreagă ai consumat un anumit tip de produs ți se pare dificil să testezi ceva nou.

Țigările electronice o alternativă pentru fumători

Una din variantele pe care le-am găsit pentru mama mea este folosirea unei țigări electronice. Acestea sunt mai puțin nocive decât țigările și în plus nu se mai fumează atât de des. Am observat că și mama mea a început să reducă ieșirile de țigare. Un alt lucru foarte important de menționat este că aceste țigări permit utilizarea de arome diferite. Asta înseamnă că nu va deveni o obișnuință un anumit gust.

Am ales să vă menționez despre ele pentru că cei de la Fumezi.com au reduceri de Black Friday. De la ei am cumpărat pentru prima oară și de la ei cumpărăm periodic arome. Anul acesta vom face provizia de aroma de Black Friday profitând de oferte. Sincer mi se pare fenomenal că acum avem un tutungerie si vape shop care ne oferă reduceri. Este primul an când văd așa ceva și mă bucur enorm. Perioada de reduceri este între 11-16 Noiembrie și cuprinde produse din categoriile de tigari electronice, lichide, consumabile și dispozitive.

Dacă și voi vă luptați cu dependența de tutun acum aveți cel mai bun motiv pentru a încerca să reduceți efectele negative cu care vine ea. Tot ce aveți de făcut este să intrați pe site, să vă alegeți țigarea electronică, să stabiliți o culoare și să vedeți ce arome vreți să încercați. Mai apoi atunci când vedeți că rămâneți fără arome veți putea reveni online pentru mai multe. Sper că v-am fost de ajutor și veți găsi la ei măcar câteva produse care să vi se potrivească.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.