Beneficiază de implant de par în București la clinica Dr. Felix Hair Implant 

Alopecia este o problemă din ce în ce mai întâlnită în zilele noastre. În mod obișnuit, aceasta este prezentă la bărbați, însă nici femeile nu sunt scutite de astfel de probleme. Ele apar odată cu trecerea timpului și, de regulă, au cauze genetice. 

Căderea părului este ereditară

De cele mai multe ori copiii moștenesc această problemă. Bărbații care știu că în familia lor există domni care și-au pierdut deja podoaba capilară tind să fie mai atenți la produsele cu care își îngrijesc părul. Află că șampoanele din comerț nu sunt tocmai o soluție a acestor probleme. Ele promit multe dar fac puțin. Mai există și varianta suplimentelor alimentare, însă acestea pot fi dăunătoare. Nu ne dorim să ne pricopsim cu probleme de sănătate cauzate de niște pastile luate după ureche. 

O metodă mai eficientă prin care să inversezi efectele căderii părului este implantul. Cu ajutorul acestuia poți recăpăta în volumul firelor de păr pierdute. Tot mai multe persoane apelează la astfel de servicii, printre care și vedetele din țara noastră sau cele internaționale.

Implantul de păr – întrebări și răspunsuri 

Implantul de păr reprezintă soluția perfectă împotriva alopeciei. Dacă și tu te gândești să apelezi la un implant de par in Bucuresti, la clinica Dr. Felix Hair Implant, atunci ai cu siguranță câteva întrebări la care îți vei găsi răspunsurile în rândurile următoare. 

În principal, prima temere a bărbaților este dacă această intervenție este dureroasă. Ei bine, pe tot timpul procedurii nu vei simți nimic. Recuperarea va fi ușoară, fără sângerări sau cicatrici. Firele de păr sunt implantate manual, printr-o tehnică numită Q-FUE. Vei constata că grija și dibăcia cu care lucrează medicul este peste măsura așteptărilor. 

Un alt aspect pe care oricine vrea să îl ia în calcul este prețul. Dacă vrei să afli estimativ cât poți plăti, vezi chiar aici costurile unui implant de par. Alege să îl efectuezi într-o clinică specializată și nu într-un salon oarecare. Riscurile la care te expui te pot costa mult mai mult decât un implant de păr despre care tu crezi că este scump. 

Poate ești interesat și de alte condiții în care se poate executa implantul. Află că în clinica Dr. Felix Hair Implant au fost deja efectuate implanturi pe grefe de piele. Există și cazuri în care părul capului nu este doar un moft, ci o necesitate. Pielea lezată a victimelor care au trecut prin incidete necesită o îngrijire specială iar grație acestei reușite, cei care au suferit arsuri pot beneficia acum de implant de păr. 

Îmbunătățește-ți aspectul fizic

Cine spune că felul în care arată o persoană nu contează, minte cu desăvârșire. Atunci când cunoști pe cineva, primul contact este cel vizual. De aceea, avem grijă să purtăm haine care ne avantajează și să ne îngrijim corespunzător pentru a arăta cât mai aspectuos. 

Pentru că mereu este loc de mai bine în ceea ce privește aspectul fizic, în clinica Dr. Felix Hair Implant poți beneficia și de implant pentru barbă, mustață sau sprâncene. Dacă consider că unul dintre aceste servicii este ceva ce îți dorești cu ardoare, nu mai amâna momentul. 

Fă primul pas spre schimbarea de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți aspectul și implicit, încrederea. Solicită o consultație online pe www.drfelixhairimplant.ro. Nu vei regreta alegerea făcută! 

Contact:

office@drfelix.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.